Skip to main content

FlekEndjUNE 17

(Taurus)
(Jun, 2017)


(Fleksibel*) (s)ebutan yang sesuai untuk dinilai bagi (kaedah @ proses) denga nilai yang sentiasa naik dan turun merupakan satu kepentingan asas yg baik atau tidak dlm menjadikan ia sebagai satu objektif (tunggal) bagi mengadaptasikan sesuatu agenda tugasan melalui nilai kadaran yang mampu memberikan impak yg positif serta dpt menumpukan atau memberikan fokus berdasarkan keseimbangan yg terhasil samaada ia terancang atau kebetulan dalam satu2 program @ majlis.Melalui pendekatan yang dimaksudkan, ia mampu melahirkan atau mewujudkan satu proses dengan gelaran terbaik dalam mewujudkan satu pendekatan pembentukan kriteria utama untuk membina satu asas yang mampu menaik nilai sebenar diri dalam aspek langsung @ tidak tanpa meragukan nilai sebenar yg diwujudkan seperti tahun - tahun sebelum sebelum ini.


(MENAIKKAN NILAI MAHU PADA
PROSES, MUAFAKAH, PENDIRIAN,
DENGAN PROSES YANG FLEKSIBEL
)
- MSafwanZb -

How to make a flexible process align with the operation obejektif in provide a service once a time in a day before increase any procedure absorbe inside for all were heard the machenism of success to provide a big (ideology).
( newmanagementsetup)


- Bagaimana dalam kesamaran menyebarkan (ideology)
untuk memupuk semangat ke dalam jiwa pekerja?
- Bagaimana imaginasi berdasarkan presentation luar
lingkungan minda fikir berinteraksi?
- Adakah kaedah kuno ini, mampu dinaikkan semula?
- Kadar % bagi penerimaan pendengar terhadap interlok -
interlok yg bercampur - baur dengan fakta, analisa dan lintas
langsung aktiviti harian berdasarkan (Requirement) yang
disandarkan.

Just follow what inside that soon?
@wan_cPuicn0
#officialwanhuntae
#safwanzuberposted from Bloggeroid

Comments

Popular posts from this blog

JOM TEKA JAWATAN DIA APA? APA RASA ANDA?

Just Gratitude With It

(Syukur) itu sebenarnya adalah jalan yang sebenarnya. (Setiap yang dijadikan dihadapan mataMu hanya semata untuk engkau mengenali diriku sahaja). Yang terkadang manusia itu adalah lalai (sesungguhnya manusia itu sentiasa berada dalam kerugian) begituyang disebut didalam surah (masa), dimana yang diceritakan kadar masa itu manusia sentiasa rugi. Ruginya seorang manusia bila mana ia bazirkan masa dengan aktiviti yang tidak membina untuk mengESAkanNYA. Itulah manusia. Namun, disitu terdapat kehalusan dari apa yang terjadi. Kerana apa, kasihNya dia pada kita bila mana ia lupakan kemudian ia mengingatkan kepada kita. Itulah yang paling tersentuh andai di ambil peduli. Bagaimana mampu diri ini membalas apa yang dilakukan terhadap diri yang (daif) ini. Apatah lagi yang kufur terhadap perintahnya. Bagaimana dengan ujian - ujian yang diberikan andai dugaan itu adalah salah satu daripada permintaan kita dalam doa - doa yang dipinta? Namun bila diizinkan, kita tidak mampu atau langsung tidak se…

Just now

posted from Bloggeroid